Na ideju o otvaranju servera dosli smo sredinom maja meseca 2012-e godine. Razlog pokretanja ideje i citave zamisli o pravljenju servera je bio nedostatak dovoljno dobrih servera na prostoru Ex-Yu. Inicijalna kapisla koja je pokrenula sve je bilo gasenje do tada, po mnogima najboljeg servera na Balkanu – Balkan Expressa. Razvoju servera se pristupilo lagano, u pocetku pomalo skepticno, sa dosta nedoumica, bojazni i naizgled pitanja bez odgovora. Kako je vreme prolazilo bili smo sve samouvereniji i sigurniji u ono sto smo zapoceli. Vreme je prolazilo, a mi smo sticali iz dana u dan sve vise znanja, iskustava i vestina. Sve do tad naizgled neresive zagonetke smo uspesno resili, a nedoumice su polako nestajale. Bili smo optimisticni, samouvereni i sto je najbitnije, veoma marljivi i uporni. Jedini cilj nam je bio da napravimo server po nasim zeljama i zamislima, racunajuci da ako se nama samima svidi ono sto smo napravili, svidece se i drugima. Svakog dana smo imali sve vecu podrsku od ljudi koji su zeleli jednog dana da zaigraju SAMP na nasem serveru. Oni su u nama prepoznali ozbiljnost i kvalitet, a mi smo se potrudili da njima napravimo najugodnije moguce mesto za igranje ove popularne igrice. Igraci su nam se oduzili velikom zainteresovanoscu na otvaranju servera, gde smo vec prvog dana popunili sve slotove.

Najzad, neizmernu zahvalnost dugujemo sledecim osobama:


  • Vlasnici Brajant i NikoLa – momci kojima je prva pala na pamet ideja o pravljenju servera. Brajantu dugujemo zahvalnost za vreme provedeno radeci na poboljsanju i usavrsavanju same skripte. NikoLa je zasluzan za veliki broj odlicnih mapa i odlicnih predloga i ideja.

  • Direktor Sekula – covek koga mnogi SAMP-eri veoma dobro poznaju, ”stub temeljac” naseg servera i nasa verna podrska od prvog dana.

  • Glavni admin Dormeo – decko koji nam je pruzao moralnu podrsku od pocetka.

  • Skripter Misko – koji je radio na sredivanju skripte na samom pocetku i koji je veliki deo svog slobodnog vremena posvetio razvoju servera.

  • Skripter/Dizajner Monk – pomogao serveru u razvoju i koji se dodatno bavi odrzavanjem portala/foruma.

  • Admini Dunai, Boza i Rnic – momci koji su ulepsali i poboljsali server svojim talentom za mapanje.

U nadi da cemo zajedno provesti nebrojeno mnogo lepih, interesantnih i nezaboravnih trenutaka, pozdravlja vas…

Old School Team